E-TİCARET EĞİTİMİ PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO’DAN KOBİ’LERE E-TİCARET EĞİTİMİ

Biga Ticaret ve Sanayi Odası ile n11.com işbirliğinde Oda üyelerine E-Ticaret Eğitimi verildi.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası ile n11.com ortaklığında KOBİ’lere e-ticaret eğitimi 02 Mayıs 2019 Perşembe günü Biga TSO Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıda n11.com İş Ortağı Eğitmeni Aykut Baskın, e-ticaretin önemi ve n11.com’un açık pazar iş modelinin sunduğu fırsatlar hakkında katılımcılara ayrıntılı bilgiler verdi.

E-Ticaret yapan ve yapma potansiyeline sahip işletme temsilcilerinin yoğun ilgi gösterdiği eğitimi yaklaşık üç saat sürdü.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası düzenlemiş olduğu e-ticaret eğitimleri ile giderek dijitalleşen dünyada, üyelerine farklı bakış açılarından e-ticaret bilincini kazandırmayı ve üyelerinin iş hacimlerini arttırmalarına katkı sağlamayı hedefliyor.

Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan yaptığı açıklamada; “Odamız yoğun ilgi gören E-Ticaret eğitimleri serisine önümüzdeki günlerde Ülkemizin önde gelen E-Ticaret platformlarını üyelerimiz ile bir araya getirmeye ve birebir görüşmeler ile ticaretlerine katkı sağlamaya devam edecek” dedi.

E-Ticaret Eğitimi soru-cevap bölümü ile sona erdi.