BİGA TSO’DAN HUZUREVİ’NDE İFTAR PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO’DAN HUZUREVİ’NDE İFTAR

Biga Ticaret ve Sanayi Odası tarafından her yıl düzenli olarak yapılan ve geleneksel hale gelen iftar, bu yıl da birlik ve beraberliğimizin pekiştiği mübarek Ramazan ayı münasebetiyle 14 Mayıs 2019 Salı akşamı Biga Sağlık ve Eğitim Vakfı (BİSEV) Huzurevi’nde kalan sakinlerle birlikte gerçekleştirildi.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nın verdiği iftara Biga Kaymakamı Mustafa Can, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Biga Cumhuriyet Başsavcısı Bahri Yalçınöz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Bünyamin Bacak, Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Nazan Yelkikalan, Biga Meslek Yüksek Okulu Müdürü Öğr.Gör. Ertuğrul Bilgücü, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin, Biga Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Akif Zaloğlu, SGK Biga Hizmet Merkezi Müdürü Yaşar Sargın, Biga Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Mutur, Biga Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sait Tanur, Biga Lokantacılar ve Köfteciler Odası Başkanı Emin Aktaş, Biga Vaizi Mesut Çetin, BİSEV Yönetim Kurulu Başkanı Servet Bayram, Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl, yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, siyasi partilerin temsilcileri, oda ve borsa yöneticileri ile basın mensupları katıldı.