GÜNAY’DAN BİGA TSO’YA ZİYARET PDF Yazdır e-Posta

TOBB YÖNETİM KURULU ÜYESİ GÜNAY’DAN BİGA TSO’YA ZİYARET.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay ile TOBB Odalar ve Borsalar Daire Başkanı Hasan Erbay, Oda-Borsa ziyaret programları kapsamında 26 Temmuz 2019 Cuma günü Biga Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Melih Akyıl, yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile bir araya geldi.

Biga TSO hizmet binasında yer alan tüm birimlerin gezilmesi ile başlayan ziyarete, Meclis Başkanı Akyıl’ın yanısıra, Meclis Başkan Yardımcısı Ümit Alşan, yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Erdoğan, Hakan Akın, Cüneyt Oflaz ve TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkan Yardımcısı Tevfik Başarır, İcra Komitesi Üyeleri Cem Öner ve Salih Can Eriş, Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyesi İnci Bayram ve Genel Sekreter Mustafa Mutlu ile Oda personeli hazır bulundu.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Günay, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ni temsilen Oda ve Borsa ziyaretlerini sürdürdüklerini ve gerçekleşen ziyaretlerin amacının, oda ve borsalarımızın sorunları, istek, arzu, görüş ve önerilerini dinlemek ve gerekli mercilere iletmek olduğunu belirtti. Toplantı öncesinde TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun selamlarını ileten Günay, Meclis Başkanı Akyıl’dan Biga ve bölge ekonomisi, Biga TSO faaliyetleri ve TOBB ile ilişkiler hakkında bilgiler aldı. TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Günay ve Odalar ve Borsalar Daire Başkanı Erbaş’ın ziyaretinden dolayı TOBB Başkanı ve yönetim kuruluna teşekkürlerini sunan Akyıl, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Günay’a Bigalı tüccar ve sanayicilerin istek ve talepleri hakkında da Biga TSO yönetiminin taleplerini iletti.