İçerik Okunma:1992216
BİGA TSO YÖNETİMİ ÜYE ZİYARETLERİNDE PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO YÖNETİMİ ÜYE ZİYARETLERİNDE

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu tarafından 29 Ağustos 2019 Perşembe günü üye firmalara bir dizi ziyaretler yapıldı.

Pegai Mobilya Dekorasyon Nakliye Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti., Kulsan İlaç Tohumculuk Ziraat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti., Golteks Petrol ve Kimya Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti., Royal Foods Gıda Maddeleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Çanakkale Tekstil Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. tesislerine yapılan ziyaretlere Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Şahin, Yönetim Kurulu Üyeleri Cüneyt Oflaz ve Tevfik Başarır ile Genel Sekreter Mustafa Mutlu katıldı.

Oldukça verimli geçen ziyaretler kapsamında Biga Organize Sanayi Bölgesi gezildi ve bölgedeki fabrikalarda inceleme imkânı bulundu.Biga TSO heyetine OSB’de faaliyet gösteren firmaların yetkilileri tarafından çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Biga’nın ve Biga OSB’nin birçok sanayi alanında Çanakkale’de öncülük yaptığını belirttiği ziyaretler esnasında, Odanın üyeleri ve bölge ekonomisi ile ilgili yapmakta olduğu faaliyetler ve Biga’daki yatırımlar hakkında bilgiler vererek, Biga’da önümüzdeki dönemde beklenen yatırımlar ve Oda olarak yürüttükleri faaliyetler hakkında bilgiler aktardı.