İçerik Okunma:1995392
ÇANAKKALE ZİYARETLERİ PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO HEYETİNDEN ÇANAKKALE ZİYARETLERİ

Biga Ticaret ve Sanayi Odası (Biga TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl, Meclis Başkan Yardımcıları Jale Kırbaş ve Ümit Alşan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Sedat Çakır ve Hüseyin Şahin, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Akın, Hüseyin Erdoğan, Cüneyt Oflaz ve Tevfik Başarır ile Genel Sekreter Mustafa Mutlu, 30 Eylül 2019 Pazartesi günü Çanakkale’de ziyaretlerde bulundu.

Biga TSO heyeti ziyaretlerde sırasıyla, Çanakkale Bigalılar Derneği yönetimi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Çanakkale Valisi Orhan Tavlı ve son olarak Çanakkale Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Semih Başaran ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Yapılan tüm ziyaretlerde çok samimi bir şekilde karşılanan Biga TSO heyeti, yaptığı görüşmelerde Biga’nın ticaret ve sanayisi, Biga’daki yatırım olanakları ve Biga Fuarı hakkında geniş bilgiler verdi. Başkan Doğan; Biga TSO önderliğinde, Biga’nın tüm dinamikleri ile birlikte 4-6 Ekim 2019 tarihlerinde 13. Biga Fuarı’nın açılışını gerçekleştireceklerini belirterek, tüm Çanakkalelileri 04 Ekim 2019 tarihinde 13’ncü kez kapılarını açacak olan Biga Fuarı’na davet etti.