İçerik Okunma:1995412
DIŞ TİCARET SEMİNERİ PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO ÜYELERİNE DIŞ TİCARET SEMİNERİ VERİLDİ.

Ticaret Bakanlığı, firmaları temel dış ticaret işlemleri, ihracatta sağlanan devlet destekleri ve potansiyel ihraç pazarları hakkında bilgilendirme amacıyla yurt sathında Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri düzenliyor.

Ticaret Bakanlığı, Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) ve Türkiye İhracatçılar Meclisi koordinasyonunda, Uludağ İhracatçı Birlikleri organizasyonunda ve Biga Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde “Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri” 02 Aralık 2019 Pazartesi günü saat 09.30’da Biga TSO toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Yaklaşık dört saat süren ve Biga Ticaret Sanayi Odası üyelerinin yoğun bir katılım sağladığı ve ilgiyle takip ettiği seminerde Ticaret Bakanlığı’ndan Kıdemli İhracatı Geliştirme Uzmanı Asım Çalış “İş Dünyası İçin Uluslararası Ticari Bilgiye Erişim”, Ticaret Uzmanı Sercan Saydam “İhracatta Sağlanan Devlet Yardımları” ve Ticaret Uzmanı Sinem Eğlenen tarafından “İhracat Mevzuatı ve Dahilde ve Hariçte İşleme Rejimleri” hakkında bilgiler sundu.