İçerik Okunma:2002554
TKDK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI PDF Yazdır e-Posta

BİGA’DA TKDK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası ile Biga Ticaret Borsası işbirliğinde oda ve borsa üyesi işletmelerin Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) IPARD II Programı Sekizinci Başvuru Çağrı İlanı Kapsamına Giren Destekler hakkında bilgilendirilmelerini sağlamak amacıyla 06 Aralık 2019 Cuma günü saat 10.00’da Biga TSO’da toplantı yapıldı.

Süt ve süt ürünleri, et ve et ürünleri, su ürünleri ile meyve ve sebze ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması ile ilgili destek süreçlerinin anlatıldığı toplantıda, TKDK Çanakkale İl Koordinatörü Hasan İskender ve TKDK uzmanları tarafından katılımcılara detaylı bilgiler verildi.

Biga TSO ve Biga TB üyeleri ve basın kuruluşlarının temsilcilerinin yoğun bir katılımının olduğu gözlenen toplantı yaklaşık iki saat sürdü.