İçerik Okunma:2001637
BİGA İNDİRİMLİ ALIŞ-VERİŞ GÜNLERİ PDF Yazdır e-Posta

BİGA İNDİRİMLİ ALIŞ-VERİŞ GÜNLERİNİN BEŞİNCİSİ YAPILDI

Biga Belediyesi, Biga Ticaret ve Sanayi Odası, Biga Ticaret Borsası, Biga Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Biga Ticaret Borsası, Biga Lokantacılar ve Köfteciler Esnaf Odası, Biga Umum Kahveciler Esnaf Odası ile Biga Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası işbirliğinde bu yıl 19-20-21-22 Aralık 2019 tarihlerinde Biga İndirimli Alışveriş Günleri’nin beşincisi gerçekleştirildi.

Dört gün boyunca, sokak etkinlikleri, konserler ve büyük kampanya ve indirimlerle devam eden Biga İndirimli Alışveriş Günleri Biga’nın sosyo-ekonomik hayatına renk ve hareket kattı.