TOBB 66.GENEL KURULU YAPILDI. PDF Yazdır e-Posta

TOBB’un 66.Genel Kurulu 16 Mayıs 2011 Pazartesi günü Ankara’da TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB ETÜ)’nde yapıldı.Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsilen TOBB 66.Genel Kurulu’na Yönetim Kurulu Başkanı (TOBB Delegesi) Tunçay YAŞAR, Meclis Başkanı (TOBB Delegesi) Hasan PIRNAL, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet ÖÇAL, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Sertan GÜREMEN ve Genel Sekreter Mustafa MUTLU katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 66. Genel Kurulu Ankara’da TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (ETÜ) Salonu’nda gerçekleştirildi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı Genel Kurul’un açılış konuşmasını yapan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, kavgaya ve çatışmaya değil, huzura ve diyaloğa ihtiyaç olduğunu belirterek, “Biz birlikte güçlüyüz” mesajı verdi.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu “Demokrasi ve kalkınmayı sekteye uğratacak her girişimin karşısında duralım. Türkiye’yi güçlü ekonomisiyle, kaliteli demokrasisiyle, yükselen yıldız haline getirelim. Geçmişle hesaplaşmaya takılıp kalmayalım. Geçmişimizdeki yanlışlarla yüzleşelim, ama yüzümüzü daha aydınlık olan ortak geleceğimize çevirelim. Bir taraftan ekonomimizi büyütürken, diğer yandan eğitimiyle, sağlığıyla, güvenliğiyle bütün yaşam kalitesini yükseltelim.” dedi.

Genel kurula, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, CHP Genel Başkan Yardımcıları Umut Oran, İzzet Çetin, Faik Öztrak, Gürsel Tekin, Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil, TOBB delegeleri ve misafirler katıldı.