İçerik Okunma:1992800
KADINLAR GÜNÜ RESEPSİYONU PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO’DAN KADINLAR GÜNÜ RESEPSİYONU

Biga Ticaret ve Sanayi Odası, 08 Mart Kadınlar Günü münasebetiyle 06 Mart 2020 Cuma günü saat 17.00’de Oda hizmet binasında resepsiyon verdi.

Biga TSO’da düzenlenen resepsiyona başta Biga Kaymakamı Mustafa Can olmak üzere Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, Meclis Başkanı Melih Akyıl, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Sedat Çakır ve Hüseyin Şahin, meclis ve yönetim kurulu üyeleri, kadın girişimciler ile basın mensupları katıldı.

Düzenlenen programın açılışında bir konuşma yapın Biga TSO Başkan Yardımcısı Hüseyin Şahin; “Kadın girişimci sayısının artması adına yapılacak çalışmaları destekliyoruz. Odamız kadın girişimcilerinin de bu konuda yeni girişimcilere örnek olmak konusunda üzerine büyük vazifeler düşmektedir” ifadelerini kullandı.

TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkan Yardımcısı Emel Torun, Biga TSO 8.Meslek Komitesi Başkanı İnci Bayram, S.S. Biga Kadın Çevre Kültür ve İşletme Kooperatifi Başkanı Ayfer Baykal, Ziraat Bankası Biga Şube Yöneticisi Ebru Gür, Biga Kaymakamı Mustafa Can ve Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan da yaptıkları konuşmalarda Kadınlar Gününü kutlayarak, kadınların sosyo-ekonomik hayatın her alanında daha aktif rol almaları için yapılabilecek çalışmaların desteklenmesi gerektiğinin altını çizdi.