İçerik Okunma:1919972
HAKSIZ FİYAT ARTIŞI YAPAN FİRMALAR İÇİN DİSİPLİN UYARISI PDF Yazdır e-Posta

Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile ilgili gelişmelerin ardından bazı ürünlerin fiyatlarında görülen artışlara karşı uyarıda bulundu.

Doğan yaptığı açıklamada;
"Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm ülkeleri etkisi altına alan Koronavirüs salgını ülkemizi de etkilemiştir. Devletimiz tarafından vatandaşlarımız hızlı bir şekilde bilgilendirilmiş, alınması gereken tedbirler alınmış ve kurumlarımızın çalışma sistemi salgınla mücadeleye odaklı olarak yeniden düzenlenmiştir. İş dünyamız da devletimizce alınan tedbirlere hızlı bir şekilde uyum sağlamış olup salgınla mücadeleye katkı vermektedir.

Bununla birlikte gerek basından, gerek sosyal medyadan ve gerekse vatandaşlarımızdan bazı ürünlerde haksız fiyat artışı yapıldığı yönünde geri bildirimler alınmaktadır. Biga Ticaret ve Sanayi Odası olarak, ürünlerinde haksız fiyat artışı yapan firmalara karşı disiplin mekanizmalarını çalıştıracağımızı ve haksızlık yapan firmalara hak ettikleri cezaları vereceğimizi bir kez daha buradan kamuoyuna duyuruyoruz.

Herkes bilmeli ki vatandaşlarımızı mağdur edenlere karşı sessiz kalmayacağız" dedi.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.#corona #tobb